Bu Tarz Benim'in iki güzeli birbirine girdi

Bu Tarz Benim yarışmacısı Maria, rakibi Gülşah'a, "Monopoly'de para bulunca bile havası değişen insanlar var ya o tarz bi insansın" deyince ortam gerildi.

Bu Tarz Benim'in iki güzeli birbirine girdi
Bu Tarz Benim yarışmacısı Maria, rakibi Gülşah'a, 'Monopoly'de para bulunca bile havası değişen insanlar var ya o tarz bi insansın' deyince ortam gerildi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Öykü Serter'in sunduğu Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim yarışmasının bugünkü bölümüne yarışmacı Maria ile Gülşah arasında gergin anlar yaşadı.

Grup lideri olan Gülşah'tan şikayetçi olan Maria, 'Gülşah ben hazırlanırken sürekli 'Haydi Maria, haydi hazırlan' diyerek beni telaşlandırıyor. O kadar sinirlendim ki. Monopoly'de para bulunca bile havası değişen insanlar var ya o tarz bi insan' sözleri stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi.

Maria, 'Eline güç geçince ne yapacağını şaşırmışsın' deyince Gülşah sinirlerine hakim olamadı.

Gülşah da Maria'ya, 'O güç senin eline de geçsin gör bakalım' diye çıkışarak, 'Gülşah aheste ahteste hazırlanıyordu. Ben haydi deyince bana, 'Sen bana karışacak insan değilsin. Sen bana laf söyleyemezsin. Sen benim muhatabım olamazsın' gibi şeyler söyledi. Bağırdı ben de bağırdım, bayağı kavga ettik' açıklamalarında bulundu.

Bunun üzerine Maria da, 'Buradaki kızlar çocuk değil, herkes kendi sorumluluğunu biliyor. Sen beni hazırlanırken rahatsız edemezsin' diye tepki gösterdi.

Buna karşılık Gülşah da, 'Sen geç kalınca biz seni burada beklemek zorunda değiliz. Geç kaldığında daha hızlı hazırlanmak zorundasın' dedi.

İkili arasındaki gerginliği Öykü Serter araya girerek kesti. BEYAZ GAZETE