Btb'den Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Btb'den Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Borsa Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın’ında katıldığı ziyaret Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin’in makamında gerçekleştirildi.

Tarım sektörünün ele alındığı ziyarette, Bursa’nın tekstil ve otomotivin yanı sıra çok ciddi bir tarım şehri olduğunu belirten Özer Matlı, “Bursa, yıllardır tekstil ve otomotiv sanayindeki faaliyetleri ile adını duyurmuş bir şehir olmasına karşın, aslında tarım sektöründe tüm Türkiye'nin hatta dünyanın bildiği markalara sahiptir. BTB olarak biz, tarım markalarının bu denli ciddi üretim yaptığı Bursa’nın bir tarım şehri olarak da bilinmesinden yanayız” dedi.

Türkiye’nin salça ihtiyacının yaklaşık yüzde 40’ını Bursa’nın karşıladığını hatırlatan Matlı, “Bursa, işlenmiş gıda üretiminde mevcut potansiyeli ile gücünü ispatlamış bir şehirdir. Bursa’dan çıkan önemli tarım markaları da bunun kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin ise, BTB’nin bu doğrultuda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi.

Ziyaret sonrasında Özer Matlı, Şahin’e üzerinde Yeşil Türbe motifi bulunan ipek bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA