11 Yıldır Ücretsiz Hizmet Veriyor

Ordu'nun Kumru ilçesinde hizmet veren Erçallar Kültür Merkezi, 11 yıldır ücretsiz hizmet veriyor.

11 Yıldır Ücretsiz Hizmet Veriyor

Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar başta olmak üzere, resmi kurumların yaptığı programlar ve sosyal programlardan her hangi bir ücret alınmayarak ilçeye hizmet veriyor.

Ordu'nun ilk Kültür merkezi olarak 2004 yılında İşadamı İsmet Erçal tarafından Kumru'ya kazandırılan merkez 1000 kişilik kapasiteye sahip. İlçenin Kültürel, sanat programlarına ev sahipliği yapmasının yanında düğün organizasyonlarının da yapılması için faaliyet gösteren Kültür merkezi, 11 yıldır ücretsiz olarak vatandaşa hizmet veriyor.

Kültür merkezinin 11 yıldır hizmet verdiğini belirten iş adamı İsmet Erçal, "İlçemizde sosyal aktivite, konferans, tiyatro, düğün, sanat gibi programlar yıllarca yer olmayışından dolayı zor şartlarda yapıldı. Erçallar olarak 2004 yılında Ordu'nun ilk kültür merkezini Kumru'ya kazandırdık. Buradan kazanç elde etme niyetimiz olmadı. Kültür merkezimiz konferans, tiyatro, oku organizasyonları, kültürel programlardan ücret almıyoruz. Şehit ve gazi aileleri ile ekonomik durumu iyi olmayan ailelerimizin de düğün organizasyonlarını gerçekleştirerek ücret almıyoruz. Buranın açılış amacı ilçemize, ilimize hizmet etmesidir. Bundan sonrada ücretsiz olarak hizmetini sürdürecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA