Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, ilçede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımları inceledi.

Perçi, ilk olarak ilçede doğalgaz dönüşümü yapılan okullarda incelemelerde bulundu.
İlçedeki tüm okulların ısıtma sisteminin doğalgaza dönüştürüldüğünü aktaran Perçi, "Okullarımızdaki ısıtma sisteminin doğalgaza dönüşümüyle hizmetli sıkıntılarında da düşüş yaşandı. Okullarımızın daha güzel hale gelmesi için tüm çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle ısı yalıtımı olmayan okullarımızın da ısı yalıtımlarını kısa sürede yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda İl Genel Meclisi üyelerimizin de ellerinden geleni yapacağını ümit ediyoruz" diye konuştu.

Perçi, daha sonra, inşaat çalışmaları tamamlanan ve kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu binasında da incelemelerde bulundu.
Binanın kısa sürede hizmete açılacağını aktaran Perçi, "Sosyal Güvenlik kurumu sadece Suşehri'nde değil, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova ilçelerinde bulunan sigortalı hemşehrilerimize de hizmet verecektir" dedi.

İnşaat çalışması devam eden okulları da gezen Perçi, okulların kısa sürede inşaat çalışmalarının tamamlanarak eğitime açılacağını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise bu yatırımların daha fazlasının ilçeye kazandırılacağını söyleyerek, "Hükümet konağından tutun da yeni imam hatip lisesi külliyesine kadar birçok yatırımı ilçemize kazandıracağız" ifadesini kullandı.
- Trafik kazası: 1 yaralı
Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.
Halil İbrahim Y. (19) yönetimindeki 58 NS 276 plakalı kamyonet, Gönüloğlu Mahallesi Fevziçakmak Caddesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Kavalcı'ya (49) çarparak yaralanmasına neden oldu. .
Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kavalcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: AA