Bucak'ta Alt Yapı Çalışmaları

Bucak Belediye BaşŸkanı Süleyman Mutlu, Alaattin Mahallesi'nde yol açma, kanalizasyon hattı ve doğŸalgaz çalışŸması yaptıklarını bildirdi.

Mutlu, Alaattin Mahallesi'ni gezerek belediyenin yaptığŸı çalışŸmalar hakkında bilgi aldı ve vatandaşŸların sorunlarını dinledi.
Mutlu, gazetecilere yaptığŸı açıklamada, halkın sorunlarını çözmek amacıyla tüm ekibiyle çalışŸtıklarını söyledi.

Alaattin Mahallesi'nde yol açma, kanalizasyon hattı ve doğŸalgaz çalışŸması yaptıklarını anlatan Mutlu, "Yeni kanalizasyon hattı çalışŸmamızı gerçekleşŸtirdik. Yine kanalizasyon hattına bağŸlı olmayan evlerimizin bağŸlantı çalışŸmalarını ekiplerimiz sürdürüyor. Mahallemizde içme suyu ana hattında ve içme suyu bağŸlantılarını yenileme çalışŸmalarımızı ve yağŸmur suyu drenaj çalışŸmalarımızı gerçekleşŸtirdik" dedi.

Mutlu, Tepecik Caddesi 40 ,44, 49 ve 52 nolu sokaklarda doğŸalgaz, Köle MezarlığŸında temizlik ile çevre duvarı çalışŸması yaptıklarını bildirdi.
Adnan Menderes İlköğŸretim Okulu yanında bulunan boşŸ arazide sağŸlık ocağŸı yapılacağŸını belirten Mutlu, pazar yeriyle ilgili Topçular Caddesi üzerinde bulunan bir alanda çalışŸma yürüttüklerini kaydetti.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer ise Mutlu'ya çalışŸmalarından dolayı teşŸekkür etti.
 
Kaynak: AA