Kartepe Belediyesi Personeli Sağlık Eğitimi

Kartepe Belediyesi çalışanları, mevsimsel hastalıklar konusunda bilgilendirildi.

Kartepe Belediyesi Personeli Sağlık Eğitimi

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2014 yılı eğitim programları kapsamında tüm müdürlükleri işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması konusunda eğitimlerle bilgilendiriyor. Kartepe Belediyesi, tüm çalışanlarını hedef alan bu çalışmaları özel bir hastane işbirliğinde çeşitlendirerek sürdürüyor. Bu ayda mevsimsel hastalıkların ele alındığı eğitim seminerinde Özel bir hastanenin KBB dalında Opr. Dr. Veli Kuşçu, katılımcıları aydınlattı.

Belediye toplantı salonunda düzenlenen eğitim seminerinde belediye personelinin sorularını da yanıtlayan Opr. Dr. Kuşçu, geniz eti ve sinüzit konusunda açıklamalarda bulundu. Mevsimsel hastalıklar nedeniyle nefes ve burun yolunda yaşanan şikayetleri azaltmak için bayanların ev içinde çamaşır kurutmaması gerektiğine dikkat çeken Kuşçu, kalorifer petekleri üzerine konacak nem ölçerle odadaki nem oranının da kontrol altında tutulmasını tavsiye etti.

Hastanenin Pazarlama ve Anlaşmalı Kurumlar Yönetici Yardımcısı Ebru Maral Mihareci, Kartepe Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri belediye personelini bilgilendirmeye yönelik eğitim seminerlerinin belirlenen program dahilinde devam ettirdiklerini kaydetti.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de eğitim seminerlerinin günümüz koşullarında personelin ihtiyaç duyacağı diğer konularda iş sağlığı ve güvenliğini artıracak eğitimler şeklinde süreceğini belirttiler.
Kaynak: İHA