Hasan Herken: Anacığımla tanışmak isteyenler oldu

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevinden istifa eden Prof. Dr. Hasan Herken, kendisine küfür edildiğini iddia ederek "Muhterem anacığımla tanışmak isteyenler oldu." dedi.

Hasan Herken: Anacığımla tanışmak isteyenler oldu
Hasan Herken: Anacığımla tanışmak isteyenler oldu
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki törende 16 Türk devletini temsil eden askerler geçtiğimiz haftanın ana gündem maddelerinden biri olmuştu. Kıyafetler üzerinden yapılan bir espri ise istifa getirmişti. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken attığı tweete gelen tepkilerden dolayı istifa etmişti.

'ANACIĞIMLA TANIŞMAK İSTEYENLER OLDU'
Herken, istifasıyla ilgili ayrıntıları CNN Türk canlı yayınında anlattı. Yaşanan olayı şansızlık olarak yorumlayan Herken, tweetinin yanlış yorumlandığını ifade etti. Kendisine sosyal medyada küfür edildiğini iddia eden Herken, “Muhterem anacığımla tanışmak isteyenler oldu. Benim yüzümden kendisiyle tanışmak isteyen delikanlılar çıktı. Genç kızlığında bu kadar taliplisi var mıydı bilmiyorum ama epey taliplisi oldu.” dedi.

'ANNELERİ AĞIZLARINA BİBER SÜRMEMİŞ'
Üzüldüğünü söyleyen Herken, “Bu gençlerin ağzına anneleri biber sürmemiş. Annem bizim ağzımıza hep biber sürerdi. Eli de ağırdır o yüzden artık bana küfür etmesinler” şeklinde konuştu.