Vali Şentürk, Boztepe'yi Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Boztepe ilçesinin geleceğinin hem tarımsal hem de ekonomik açıdan çok parlak olduğunu bildirdi.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Vali Şentürk'ün, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan ile Boztepe ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunduğu belirtildi.
Şentürk'ün Kaymakam Mahmut Şener ve Belediye Başkanı Ramazan Aydın'dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldığı, ardından yatırımcı kuruluşların temsilcileri, din görevlileri ve muhtarlarla toplantı yaptığı vurgulandı.
Açıklamada, Şentürk'ün şu ifadelerine yer verildi:
"Toplantılar, ilçenin sosyal ve ekonomik durumunu değerlendirme ve iyileştirme noktasında etkili olacaktır. İnanıyorum ki Boztepe kısa süre sonra en gözde ilçelerden birisi olacaktır. Yamula Barajı Sulama Projesi'nin bitmesiyle binlerce hektar arazimiz suyla buluşacak. Özellikle Mucur ve Boztepe'deki tarım arazilerimiz, bu projeyle birlikte sulu tarıma açılacaktır. Şehirlerden köylere göçün arttığı şu dönemde köylerinizi terk etmeyin. Boztepe ilçemizin geleceği hem tarımsal hem de ekonomik açıdan çok parlaktır."
Şentürk'ün, ilçedeki Malya Tarım İşletmesi'ni de ziyaret ettiği kaydedildi.
Kaynak: AA