Doğanşehir'de Mhp Kongresi Yapıldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde MHP İlçe kongresi sonunda, Muzaffer Çelebi 124 oyla yeniden ilçe başkanlığına seçildl.

Doğanşehir'de Mhp Kongresi Yapıldı.

Kongre İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra 2014 mali durum bütçesi görüşülerek oylandı. Daha sonra MHP İl Başkanı H.Mehmet Demirkaya bir konuşma yaparak birlik mesajı verdi. Demirkaya, "Hükümeti eleştirerek bugün vatan bölünme noktasına gelmiştir. Uğruna şehitler verdiğimiz bu ülke artık yavaş yavaş elden çıkmakta, birileri kendi Hükümetlerini kurarak kendi paralarını da basma cüretinde buluyor. İşte biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak dik duracağız ve vatanımız böldürmeyeceğiz" dedi.

Daha sonra ilçe başkanlığına aday olan isimler Mehmet Mustafa Biri ve Muzaffer Çelebi alfabetik sıraya göre birer konuşma yaptılar. İlk konuşma sırası Mustafa Biri'ye verildi.

Biri, Doğanşehir'de MHP nin duraklama devresine girdiğini belirterek, "Tıp doktorları, erken teşhis tedavini yarısıdır derler. Bizler ekibimizle birlikte vatandaşların neden MHP'den uzaklaşarak başka yönlere gittiğini tespit ettik. Tedavisini de bulduk. Seçildiğimiz takdirde Doğanşehir'e MHP'yi sevdirecek ve herkesin partisi olacak çözümlerimizi uygulayacağız. Yaklaşık 20 yıldır MHP ileriye gidemiyor ve sürekli ise kan kaybediyor. Üzülüyoruz 20 yıldır adeta patinaj yaparak yerinde sayan partiyi ileriye göremeyeceğimizden kuşkunuz olmasın" dedi.

Söz alan Başkan Adayı Muzaffer Çelebi de yaptığı konuşmada, "Hırsızların kol gezdiği bir ülkede siyaset yapıyoruz. Başarının yolu kişisel çekişmelerde değil, fitne fesat birbirini beğenmeme değil, varsa eksik ve noksanlarımız onu tamamlamaktır. Buna mecburuz çünkü başarının yolu buradan geçmektedir" dedi.

Daha sonra oylamaya geçildi ve yapılan sayımda mevcut Başkan Muzaffer Çelebi 124 oy ve Mehmet Mustafa Biri 82 delegenin oyunu aldı. Bir oy geçersiz sayıldı. Böylece mevcut başkan Muzaffer Çelebi Güven tazeleyerek yeniden Doğanşehir Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye MYK Üyesi adem Özbay, Malatya İl Başkanı Hacı Mehmet Demirkaya, eski İl Başkanı Arif Yıldız, Aydın Pektaş, Mehmet Torsun ve partiler katıldı.

Kaynak: İHA