MHP Genel Merkezi’nde Akit muhabirine dayak

MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin gözleri önünde Akit muhabiri otoparka götürülerek darp edildi

MHP Genel Merkezi’nde Akit muhabirine dayak
MHP Genel Merkezi’nde Akit muhabirine dayak
Akit gazetesi internet sitesinde yer alan habere göre MHP Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin gözleri önünde Akit muhabiri önce bir odaya götürüp dövüldü, ardından otoparka götürülerek bir araca bindirildi.

Dayak sonrası siyah bir minibüse bindirdikleri muhabir Mehmet Özmen ve Foto Muhabiri Sinan Kaya'yı Eskişehir Yolu üzerinde bulunan bir köprü altına atan MHP Genel Merkezinde görevli saldırganlar kaçtılar.

SORUYA CEVAPLARI DAYAK OLDU


MHP tarafından düzenlenen Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 11. dönem sertifika töreninden sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Genel Başkan Devlet Bahçeli etkinlik sonrası açılan sergiyi gezerken Akit muhabiri Mehmet Özmen kendisine soru sormak istedi.

Özmen'in "İstanbul'da Gezi olayları sırasında ülkücü camiaya itidalli olmaları konusunda uyarılarda bulunmuştunuz. Kamuoyu da bu tavrınızı olumlu karşılamıştı. Geçenlerde Fatih ilçe örgütünüz bir gazeteye giderek taşlı saldırıda bulundu. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusu üzerine Bahçeli'nin gözü önünde, yakınında bulunan bazı şahıslar muhabirlerii yaka paça uzaklaştırarak bir odaya kapattı. 5 veya 6 kişi oldukları sanılan kişiler küfürler ederek muhabirlere saldırıda bulundular

"SEN O SORUYU SORAN MUHABİRSİN"


Atılan tekme ve tokatlarla neye uğradığını şaşıran muhabirlerimizin "Bizi neden dövüyorsunuz" sorusuna ise; "Sen bizim genel başkanımıza İstanbul'da 'istifa etmeyi düşünüyor musunuz' diye soru soran muhabirsin değil mi? Sen genel başkanımıza böyle bir soruyu nasıl sorarsın …." diye küfürler yağdırarak saldırmaya devam ettiler. MHP Genel Merkezi'ndeki odada muhabirlerimizi adeta infaz timi gibi sorgulayan ve öldüresiye döven saldırganlar sık sık ölüm tehdidinde bulundular.

MAKİNELERİNE EL KOYDULAR


TOBB Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'nde müşahede altına alınan muhabirimiz Mehmet Özmen yaşadıklarını şöyle anlattı: "Her şeyimize el koydular. Fotoğraf makinemizin hafıza kartlarını alıp kırdılar. Daha sonra telefonumu zorla elimden alarak alarak suya soktular ve bozdular. Telefonum şu an çalışmaz halde. Darp izlerini yok etmek için yüzümüzü zorla ıslak mendille sildiler. Gazetemize ve tüm çalışanlarına sık sık küfrettiler. 'Bırakın artık gidelim' dedik. 'Hayır sizi biz götüreceğiz' dediler.

MAFYA USULÜ TEHDİT

Muhabirlerimizi döverek otoparka götüren genel merkez saldırganları tehditlerini burada da sürdürdü. Muhabirimiz Mehmet Özmen olayı şu şekilde anlattı: "Daha sonra bizi otoparka götürerek orada dövmeye devam ettiler. Otoparkta sivil güvenlik görevlisi olduğunu söyleyen biri geldi ve o da bize ana avrat küfretti. Daha sonra bizi siyah bir minibüse bindirdiler. 'Yolda giderken sizi öldüreceğiz' diye tehdit ettiler. Eskişehir yolundaki köprünün altında bizi bıraktılar. Tekme ve yumruklarla dövdüler. Baldırıma ve hayalarıma vurdular."

ÖLÜMLE TEHDİT EDİP KÖPRÜ ALTINA ATTILAR

Eskişehir Yolu üzerinde bulunan bir köprü altına tekmeyle atılan muhabirlerimiz Mehmet Özmen ve Sinan Kaya'yı gören çevredeki vatandaşlar telefonla ambulans çağırdı. Gelen ambulansla TOBB Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen muhabirlerimiz burada müşahede altına alındı.

Yeni Akit