Karagül 66. Bölüm Kendal neye uğradığını şaşırır

Karagül 66. Bölüm fragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 66. Bölümüyle 9 Ocak Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 66. Bölüm Kendal neye uğradığını şaşırır
Karagül Dizisi 66. Bölüm özeti:

Kendal, Melek'i kontrole götürmek istemesi üzerine ilk tepkiyi Baran'dan görse de, son noktayı Ebru koyar ve Kendal'ın karşısına dikilir. Ebru'nun tepkisi karşısında konak kadınları da Ebru'nun arkasında yer alınca, Kendal neye uğradığını şaşırır.

Bu, konak içindeki dengeleri yeniden yerinden oynatır ve Kendal'ın Ebru'ya olan düşmanlığını perçinler. Melek'in haberi tüm Halfeti'de çalkalanmaktadır. Kadriye bu duruma sessiz kalmaz ve bütün Halfeti'ye akıllara kazınacak bir ders verir.

Ada'nın kaçtığını öğrenen Ebru ise, Baran'la birlikte peşine düşer. Ebru kızını durdurabilmek için her şeyi göze almıştır. Baran kendinden beklenmedik şeyler yapar ve güvenlik tarafından gözaltına alınır.

Fırat'tan haber alamayan Narin, iyiden iyiye panikler ve Kendal'ı sıkıştırmaya başlar. Serdar, Ada'nın gerçeği öğrendiğinden şüphelenir ve Maya ile konuşmaya karar verir.

Fırat'ın arabasının nehre uçtuğunu gören şahit, sessiz kalmaz... Belki de Kendal'ın ipini çekecek olan telefonu eder. Oğuz aramalara başlar ve nehre düşen aracın Fırat'ın arabası olduğu anlaşılır.