Başkan'dan 'Su Kesintisi' Nedeniyle Özür

Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, ilçede yaşanan su kesintileri nedeniyle sosyal paylaşım sitesinde açıklama yaparak "Yaşamakta olduğumuz su sıkıntısından dolayı Eşme halkından özür diliyorum" dedi.

Çetin, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, ilçede bir süredir devam eden su kesintileri hakkında bilgi verdi.
Görevi üstlenmelerinin sonrasında sürekli patlayan su borusu sorunuyla karşılaştıklarını belirten Çetin, su ve kanalizasyon tesisatının çok eski olduğunu, son günlerde etkili olan kar yağışı sonrası da art arda arızaların yaşandığını bildirdi.
"Yaşamakta olduğumuz su sıkıntısından dolayı Eşme halkından özür diliyorum" ifadelerine yer veren Çetin, seçim öncesinde alt yapıyla ilgili açıkladığı projenin ihale aşamasına geldiğini kaydederek açıklamada şu görüşleri aktardı:
"Projelerle ilgili ihale sürecine gelindi, çalışmalarımız yaz döneminde başlayacak. Altyapımızı yeniledikten sonra inşallah bu sıkıntıları bir daha yaşamayacağız. Bu sıkıntılı dönemde bizleri anlayışla karşılayan vatandaşlarımıza gece gündüz demeden özveri ile çalışan su ve kanal ekibime emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum"

Kaynak: AA