Yeşil Deniz 13. Bölüm Sadıçlar üzerlerindeki define şüphesini nasıl dağıtacak?

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 16 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 13. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 13. Bölüm Sadıçlar üzerlerindeki define şüphesini nasıl dağıtacak?
Yeşil Deniz Dizisi 13. Bölüm özeti:

Sadıçlar üzerlerindeki define şüphesini nasıl dağıtacak?Sezonun sürpriz dizisi Yeşil Deniz, her hafta birbirinden güzel bölümlerle Cuma akşamlarınızın eğlencesi olmaya devam ediyor. Televizyonların en samimi, en doğal, en içten dizisinde bu hafta sadıçların üzerlerindeki define şüphesini nasıl kaldıracakları merak konusu oluyor.

İsmail ' in jandarmalar tarafından götürülmesiyle Emin ve Emine ' nin nişanına gölge düşmüştür. Fakat asıl problem kız tarafının davet ettiği Sarraf Ahmet ' in ansızın nişana gelmesiyle başlar.

Bizimkiler sahte altınları gerçeğinden ayırt edebilecek tek kişi olan Sarraf Ahmet ' i nişan boyunca takılardan uzak tutmaya çalışırken İsmail ' in jandarmanın şüphesini çekmesi sadıçları üzerlerindeki şüpheyi dağıtacak bir yol aramaya iter.

Diğer yandan Sedef ve Bahri ayrılık kararlarını ailelerine açıklarken iki ateş arasında kalan İsmail ' inse yavaş yavaş duyguları netleşmeye başlayacaktır. Yeşil Deniz, yeni bölümüyle, Cuma 19.55 ' te Trt1 ' de…