Yeşil Deniz 12. Bölüm Şüpheleri üzerine çeken İsmail ne yapacak?

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 9 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 12. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 12. Bölüm Şüpheleri üzerine çeken İsmail ne yapacak?
Yeşil Deniz Dizisi 12. Bölüm özeti:

Şüpheleri üzerine çeken İsmail ne yapacak? Ekranların sevilen dizisi Yeşil Deniz ' de kahkaha tufanı artarak devam ediyor. Senaryosu, oyunculukları ve görselliğiyle büyük beğeni toplayan dizi bu hafta on ikinci bölümüyle ekrana geliyor.

Cemil ' in caminin yardım kutusuna attığı altın işleri bir anda karıştırmıştır. Kasaba ' da birilerinin gömü bulduğu dedikodusu hızla yayılır. İsmail, Süleman ve Emin ise Hicabi ' ye kaptırdıkları altının peşine düşmüşken şüphelerin İsmail üzerinde toplandığından habersiz, kasabalının birden kendilerine iyi davranmaya başlamasına anlam veremez.

Sedef ' le kardeş olduklarını zanneden Bahri bu durumdan kurtulmanın bir yolunu ararken cami ihtiyar heyetinin altını jandarmaya teslim etmeye karar vermesi ise bizimkileri şüphe çekmemek için bir müddet daha garibanmış gibi davranmaya itecektir.