Sarıveliler Kaymakamı Öner’den Başarılı Sporculara Ödül

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Kaymakamı Ali Öner, satranç yıldızlar il birinciliği yarışmasında başarı elde eden sporcuları ödüllendirdi.

Sarıveliler Kaymakamı Öner’den Başarılı Sporculara Ödül

26, 27 ve 28 Aralık 2014 tarihinde Karaman’da yapılan satranç yıldızlar il birinciliği şampiyonasında 13 ve 14 yaş guruplarında mücadele eden Sarıveliler Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu birincilik ve ikincilikle döndü. 14 yaş gurubunda Sarıveliler Göktepe Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Şeyda Şule Musluk birinci olurken, Sultan Dilek ikinci, 13 yaş gurubunda ise Ayşe Çelebi ikinci oldu. Başarılı sporcuları Sarıveliler Kaymakamı Ali Öner makamında kabul ederek çeşitli ödüller verdi. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Öner, satrancı çok sevdiğini, satrancın düşünme üzerine bir oyun olduğunu ve kendisinin de öğrencilik yıllarında bu tarz turnuvalara katıldığını belirtti.

Bir okulun akademik başarısını sosyal ve kültürel alanda elde edilecek başarıların perçinlediğini belirten Öner, başta İlçe Mili Eğitim Müdürü Musa Dalkılıç, Okul Müdürü Ergin Taşdemir olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA