Hatay'dan Kısa Kısa

İskenderun ilçesinde, elektrik direğinde meydana gelin patlama paniğe neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde bulunan elektrik direğinde henüz bilinmeyen nedenle patlama medyada geldi. Patlamanın ardından elektrik telleri alev aldı.
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak alev alan telleri anında söndürdü.

Elektrik direğinde meydana gelen patlamadan dolayı mahallede uzun süre elektrik kesintisi yaşandı.

- Muhasebeciler Odası'nda İngilizce kursu

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından üyelerine yönelik İngilizce kursları başlatıldı.
Muhasebeciler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, yaptığı açıklamada, yabancı dilin her vatandaş için önemli olduğunu belirtti.

İngilizce kurslarının amacı hakkında bilgiler veren ve kendisininde İngilizce kurslarına bizzat katılacağını ifade eden Özbülbül, "İskenderun'da başarılı olan eğitimcilerimiz tarafından meslektaşlarımıza İngilizce kursu verilmeye başlandı. Kursumuz hafta üç gün olarak" dedi.

-İskenderun'da yol yapım çalışmaları
İskenderun Belediyesi'nin başlatmış olduğu yol ve kaldırım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkan Vekili Bülent Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İskenderun Belediyesi olarak her zaman hizmet odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Özer, "Şuanda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Numune, Dumlupınar, Sakarya mahalleleriyle Sanayi Sitesi bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan yol iyileştirme çalışmaları yapılırken, diğer yandan mahalle içlerinde bozulan asfaltlar yamanarak yollar kullanışlı hale getiriliyor" diye konuştu.

Kaynak: AA