Beni Böyle Sev 83. Bölüm Mazhar’ın üstündeki baskı giderek artar

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 83. Bölümüyle 17 Ocak Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 83. Bölüm Mazhar’ın üstündeki baskı giderek artar
Beni Böyle Sev 83. Bölüm özeti:

Sevinç, intikam almak için Sabri ile yakınlaştığını itiraf edince Mazhar'la Reyhan'ın arasında da yepyeni bir sayfa açılır. Reyhan, Mazhar'la girdiği iddiayı kazandığı için “romantik evlilik teklifini” beklemeye başlar. Mazhar'ın üstündeki baskı giderek artar; Reyhan her hareketini evlilik teklifi planının bir parçası sanmaktadır.

Sonunda Mazhar, teklifi yapmak için harekete geçer. Teklif sırasında meydana gelen beklenmedik bir olay ortalığı karıştırır. Sevinç, Mazhar'la hesabı kapatmak için son bir defa konuşmak ister, konuşmanın sonunda Sevinç yüzüğünü Mazhar'a iade eder.

Yüzük elinde kalakalan Mazhar'ın imdadına iyilik perisi Ayşem yetişir. Bu arada Melda, Sevinç ve Fahriye arasında soğuk savaş yaşanmaktadır. Kızların onu yıldırarak evden kaçırmaya çalıştığını anlayan Fahriye karşı atağa geçer.

Acı sözleriyle Mazhar'ın vicdanında derin bir yara açtığını düşünen Sevinç çok yanılır; Mazhar henüz son sözünü söylememiştir. Zeyno'nun dönüşü Tolga'yı çok mutlu eder; her ikisi de evliliklerini sürdürmeye ve engelleri aşmaya kararlıdır. Öte yandan bu durum Seval'in kabusudur.

Menteş bu konuda ona destek olurken, bir yandan da kocasının üstüne yıkılan cinayet hakkında önemli bir ize ulaşır…Öte yandan Tolga'nın kaçırılması Zeyno ve Tolga'nın mutluluklarının kursaklarında kalmasına sebep olur.

Kötü günleri geride bırakan Ayşem ve Ömer küçük mavi yuvalarında yeniden huzuru bulur. Ancak değişen koşullar rollerin de değişmesine sebep olur. Bu nedenle birbirine hala ilk günkü kadar aşık olan Ömer'le Ayşem arasında beklenmedik gelişmeler yaşanır...