Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Üzülmez’in Konuğu Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin davetlisi olarak ilimize gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Basın Vakfı yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Üzülmez’in Konuğu Oldu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve yönetim kurulunun, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri çerçevesinde ilimize gelen TGF ve Basın Vakfı yönetim kurulu üyelerini Kartepe’de ağırlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, konukları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Gün boyu Kartepe’nin doğal güzelliklerini yakından görüp tanıma imkanı bulan gazetecilere bu imkanı sağladığı için teşekkür eden Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, “Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in misafiri olarak turizm bölgesi güzel Kartepemizin dağ eteklerinde bulunuyoruz. Başkanımıza bu güzel jestinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Konuklarına tek tek hoş geldiniz diyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “16 Ocak Basın Onur Günü vesilesiyle sizleri ilçemizde ağırlamaktan onur duydum. Marmara bölgesinin en çok ziyaretçi ağırlayan kış turizm merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyan ve kayak merkezinin yanı sıra, yaylaları, kanyonları ve sunduğu tüm doğal güzellikleri ile cennetten bir köşeyi andıran Kartepemiz, her noktasında doğaseverlere ayrı lezzetler sunar. Dört mevsimin güzelliğini tüm renkleri ile yaşamak ve tabiatın zenginliğini keşfetmek için, Kartepemiz her zaman hazırdır, sizi ve sevdiklerinizi Kartepe’de görmekten mutluluk duyarım” dedi.

Yemeğe katılan gazeteciler adına TGF Genel Başkanı Atilla Sertel de, “16 Ocak tarihi Kocaeli ve Türk basını ve gazeteciler için çok önemli bir gündür. Mustafa Kemal Atatürk’ün tek basın toplantısı yaptığı ve gazetecilerle buluştuğu toplantının Kocaeli’de olması bu kent için çok önemli bir durum. Bunu da Kocaelili gazeteciler, belediye başkanları ve bu kentte siyaset yapan bakanlar ile milletvekilleri biliyorlar. Bu konuyu toplantımızda geniş şekilde konuşacağız” diye konuştu.

Başkan Üzülmez’e, kendilerini güzel bir kent bölgesinde ağırlamasından dolayı teşekkür eden Sertel, “Kocaeli’yi hep sanayi ve karmaşık bir kent olarak görüyordum. Ama doğal güzelliklerini ve bunun korunması için gösterilen duyarlılığı görmek beni etkiledi. İnsanların nefes alıp verebilecekleri böylesi güzel yerlerin korunabilmesinde emeği geçen belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TGF Genel Başkanı Atilla Sertel, Basın Vakfı Başkanı Yılmaz Karaca ve Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan’a Kartepe manzaralı saatlerden hediye etti.
Kaynak: İHA