Mersin'de Feci Kaza; 1 Ölü 2 Yaralı

İçel'de ehliyetsiz bayan sürücünün kullandığı otomobil, yaya geçidinde baba ve 2 kızına çarptı. Kazada 17 yaşındaki genç kız hayatını kaybederken, baba ve diğer kızı ağır yaralandı.

Mersin'de Feci Kaza; 1 Ölü 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre, Erdemli istikametinden İçel şehir merkezine seyreden İclal G. yönetimindeki LA 112 Kıbrıs plakalı otomobil, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Göçmen Kavşağı'nda yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan baba ve 2 kızına çarptı. Aşırı süratli olduğu ileri sürülen araç, daha sonra bir reklam tabelasına çarparak durabildi.

Kazada ağır yaralanan 17 yaşındaki Zeynep Zilan Eren, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, baba Adem Eren (53) İçel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, büyük kızı Öznur Eren (24) ise İçel Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki yaralının durumlarının ağır olduğu bildirildi.

YAKINLARI OTOMOBİLE SALDIRDI
Bu arada kazayı duyarak olay yerine gelen yaralı yakınları, karşılaştıkları manzara karşısında öfkelenerek kazaya karışan otomobile saldırdılar. Aracı tekmeleyerek camlarını kıran öfkeli grubu, olay yerindeki polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

KAÇAN BAYAN SÜRÜCÜ YAKALANDI
Öte yandan kaza sonrası yanındaki arkadaşı ile birlikte otomobili terk ederek kaçan bayan sürücü İclal G. ise, polis tarafından ara sokaklarda yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ehliyetsiz olduğu ve kazadan hemen önce aynı otomobille yüksek hızdan dolayı radara yakalandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
Kaynak: İHA