Kavak Belediyesi Logosunu Arıyor

Samsun'un Kavak İlçe Belediyesi yeni logosunu belirlemek için web sitesinde bir anket başlattı.

Kavak Belediyesi Logosunu Arıyor

Konuyla ilgili açıklama yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Logo bir kurumun, kuruluşun kimliğini yansıtan en önemli simgedir. Belediyemizin şu an kullanılan logosu çağın gerisinde kalmıştır. Yeni bir logoya ihtiyaç vardır” dedi.

Sarıcaoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bundan dolayı belediyemizin vizyonunu ve misyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, kurumsal olarak her alanda kullanıma imkan sağlayacak, çağa uygun modern çizgilerde bir logo olmasını istedik ve bu işin eğitimini almış, deneyimli grafik tasarımcılarla çalışılarak farklı birçok tasarım ortaya koyulmuştur. Ön elemeden geçirdiğimiz logolardan 6 tanesi finale kalmış ve belediyemizin sitesinde ankete sunulacaktır. Hemşehrilerimiz tarafından hangi logo uygun görülürse Kavak Belediyesi’nin logosu olacaktır."

"ANKET 10 GÜN SÜRECEK"
Sarıcaoğlu açıklamasını şöyle tamamladı: "Belediyemizin resmi web sitesi olan ‘www.samsunkavak.bel.tr'de anketimiz 10 gün sürecektir. Logoların görselleri ve ne anlama geldikleri bilgisi sitemizde yer alacaktır. Yani bir logo da kullanılan çizimler neden kullanılmış neyi temsil ediyor hepsi yazacaktır. Sırf bir şekil olsun diye kesinlikle logo çizimleri yaptırtmadık, logolarımız da hep bir anlam vardır."
10 günlük bir anketin sonucunda en çok oy alan logo Kavak Belediyesi’nin resmi logosu olacak.
Kaynak: İHA