Üzülmez’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, karla mücadele konusunda başarılı bir performans ortaya koyan belediye ekibiyle bir araya geldi.

Üzülmez’den Karla Mücadele Ekibine Teşekkür

Kartepe ilçesinin yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için 24 saat aralıksız bir çalışma ortaya koyan Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 60 kişilik karla mücadele ekibi Uzunçiftlik Garaj Amirliği’nde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile bir araya geldi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın da katıldığı yemekli toplantı samimi bir ortamda gerçekleşti. Toplantıda Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, karla mücadele konusunda diğer kurumlardan da aldığı mesajları personeliyle paylaştı.

Kartepe genelinde günün 24 saati karla mücadele konusunda görev yapan personeline gösterdiği üstün performanstan dolayı teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kendi sorumluluk alanları dışında Büyükşehir Belediyesi ve Karayollarının çalışma alanlarında da, özellikle elektrik arızalarına müdahale edecek SEDAŞ ekiplerinin araç, ekipman ve ulaşımının sağlanmasında ve halkın bire bir taleplerinin karşılanmasında hizmet veren Kartepe Belediyesi karla mücadele ekibinin başında yer alan başta başkan yardımcımız olmak üzere ekibin her kademesindeki personeli, karla mücadele çalışmalarında tam bir görev bilinci ile çok özverili çalışmalarda bulundular. Söz konusu hizmet olduğu düşüncesiyle karla mücadele çalışmasında görev alan arkadaşlarımız teşekkürü hak ettiler. Kendileri ile gurur duyduğumu ifade etmek için bugün bir araya geldik. Yardımda bulunduğumuz kamu ve özel kurumlardan aldığım teşekkür mesajlarını sizlere iletirken bu özverili çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bu özverili ve öne çıkan çalışma teşekkürle kalmayacaktır, kanunun bize vereceği yetki çerçevesinde arkadaşlarımız ödüllendirilecektir” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez teşekkür konuşmasının ardından Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile birlikte mangal başına geçerek personele yiyecek servisi yaptı.
Kaynak: İHA