Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a Ziyaretler

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesinin, karla mücadelede büyük bir başarıya imza attığını dile getiren Şener, Büyükşehir'in çalışmalarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Karla mücadele ekiplerine teşekkür eden Şener, şöyle devam etti:
"Yüksek ilçelerimizde incelemelerde bulundum. İlçelerimizde karla mücadelede yapılan etkin çalışmalar hemen göze çarpıyor. Son yılların en yoğun kış olayını yaşıyoruz. Bu en zor şartlarda organizasyon başarısını görünce, Nisan ayından sonra yapılacak yol çalışmalarıyla ilgili de artık vatandaşlarımızın daha da umutlu olduğunu düşünüyorum. İnşallah ilçelerimizde asfalt yol işi de tamamlandığında, Ordu'nun yolla ilgili sorunu kalmayacak. Ben Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne yürekten teşekkür ediyorum. Milletimizin bu yöndeki memnuniyeti çok açık."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yılmaz ise, "Karla mücadelede şu anda yüzde 95'teyiz. Son yılların en büyük kış aylarından birini yaşıyoruz. Özellikle Kumru, Akkuş, Gürgentepe ilçelerimizde üç gündür uyumayan karla mücadele ekiplerimiz var. Karla mücadeleyi 285 araç, 86 ayrı ekiple sürdürüyoruz. Kar yağdıktan 24 saat içerisinde tüm mahallelerimizi açacak kapasitemiz var, ancak kar yağışı durmadan müdahalede bulunmuyoruz" dedi.

Kaynak: AA