Dörtyol Kaymakamı Soytürk'ten Başarı Belgesi

Ahmet ÖZEL) HATAY (AA)- Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Amanos Dağı'nda mahsur kalan vatandaşların kurtarılmasında özveriyle çalışan Orman İşletme Müdürü personelini başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Kaymakam Soytürk, Dörtyol Orman İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar ve İşletme Şefi Ahmet Karadeniz'i, vatandaşların kurtarılmasında gösterdikleri çalışma nedeniyle tebrik ederek teşekkür etti.
Orman yangınlarının yanı sıra son günlerde kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açık tutulmasında büyük gayret gösteren ve önceki gün Horu Yaylası'nda mahsur kalan 2 vatandaşa ulaşılmada özveriyle çalışan personeli tebrik eden Soytürk, "Kurumların başarısı, ilgili birim amirinin çalışması ve diğer personellerin de buna destek olmasıyla ortaya çıkar. Orman İşletme Müdürlüğümüz de bu kurumlarımızdan bir tanesidir. Yaz aylarında meydana gelen yangınlara müdahalelerde başarı gösterdiği gibi, kış aylarında da kapanan yolların açık tutulmasıyla geçtiğimiz gün Horu Yaylası'nda mahsur kalan vatandaşımıza ulaşılmasında işletme şefi ve ekibinin özveriyle çalışması takdire şayandır" diye konuştu.

Kaynak: AA