Ak Parti Kadınlar Kolları İmamoğlu İlçe Başkanı Bolat Oldu

AK Parti Kadın Kolları İmamoğlu İlçe Başkanlığına Şenay Bolat seçildi.

Ak Parti Kadınlar Kolları İmamoğlu İlçe Başkanı Bolat Oldu

Yıldız Balo Salonu’nda yapılan 4. olağan kongreye, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, il başkan yardımcıları Faruk Aytek, Mehmet Ali Özmansur ve Ali Sorar, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Ali Ekiz, kadın kollarının ilçe başkanları ile çok sayıda davetli ve partili katıldı.

Kongrede konuşma yapan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, kadınların, hem AK Parti’nin almış olduğu oylarda hem de AK Parti’nin vermiş olduğu hizmetlerde önemli yeri olduğunu söyledi.

AK Parti’nin de kadınlara hak ettiği değeri verdiğini ifade eden Başkan Fikret Yeni, “Kadınlarımıza seçme seçilme hakkı 1934’de verildi.

Ancak, bugüne kadar hiçbir siyasi parti AK Parti kadar kadınlarımıza gerek mecliste gerekse yönetim kurullarında bu kadar temsil hakkı vermedi” dedi.

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse de, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Emine Karaköse, önümüzdeki genel seçimlerin çok önemli olduğuna da vurgu yaparak, “Genel seçimlerde daha çok çalışacağız. Partimizin yaptığı hizmetleri herkese anlatacağız” dedi.

Mevcut Başkan Bahtı Şenyurt’un aday olmadığı ve tek listeyle gidilen kongrenin divan başkanlığını ise il kadın kolları başkan yardımcısı Nurcan Eşelioğlu yaptı. Seçime katılan delegelerin tamamının oyunu alan Şenay Bolat, AK Parti Kadın Kolları İmamoğlu İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Leyla Tabaru, Feride Uzun, Talay Kaya, İlknur Küpeli, Tuğba Akbaşlı, Esra Sultan Bulmuş, Şerife Arpa, Ayşe Bilici, Raziye Derin, Menevşe Bulug, Meyrem Arı, Selime Aydın, Fatoş Aydınoğlu, Gönül Hökeoğlu, Ayşe Nur Aydın, Mediha Başdan, Ümmü Gülsüm Çiçek, Sonay Aydın ve Şerifa Demiryürek.
Kaynak: İHA