1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 29. Bölüm Zeynep yeniden işe dönmeye karar verir

Erkek kadın ilişkisinin bol kahkahalı şakalar eşliğinde mercek altına alındığı fenomen dizi 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 29. Bölümüyle 14 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda olacak. İşte 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 29. Bölüm fragmanı ve özeti.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 29. Bölüm Zeynep yeniden işe dönmeye karar verir
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 29. bölüm özeti:

Çocuklarına duyduğu sevgiyi gösterememe korkusu taşıyan Ozan, bir yandan da babasıyla olan ilişkisini düzeltmeye çabalar. Zeynep yeniden işe dönmeye karar verir.

Bunca aradan sonra Zeynep, pastanedeki ilk günün ve çocuklarla Ozan ' ın aynı anda hastalandığı gün eve gelen siparişin üstesinden gelebilecek midir?

Bebekleri hastalanan Zeynep panik olur ve her anne gibi yapması gerekenleri yapmaya başlar.

1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk 28. Bölümde yaşananlar:

Zeynep ve Ozan siteye yeni taşınan genç çifti evlerinde ağırlayacaktır. Genç çifte hayat tecrübelerini aktarmayı ve onlara örnek olmayı misyon edinirler. Tabi ki olaylar planlandığı gibi gelişmez; yeni çiftin ziyareti kahramanlarımıza kendilerini ve ilişkilerini sorgulatır.

Çocuklarının da kendileri gibi ezilmemeleri için hemen harekete geçerler. Bu durumu engelleyecek şey basittir: göbek bağının en doğru yere gömülmesi! Yeni çiftten aldıkları ders ile hayata erken hazırlanmanın önemini anlayan Ozan ve Zeynep çocukları hemen bir yarışın içine sokarlar.

Yarışın değil ama bu bölümün kazananı, kahramanı; Ozan ' ın ve çocukların aynı anda hastalanmasına rağmen kendisine gelen acil ve yüklüce siparişin altından kalkmayı başaran, bu arada ailesini de ihmal etmeyen Zeynep olur.