Kartepe Belediyesi’nde Aile Eğitimi Semineri

Kartepe Belediyesi tarafından, belediye çalışanlarına yönelik verilen aile içi eğitim seminerleri ile iş hayatında başarının arttırılması hedefleniyor.

Kartepe Belediyesi’nde Aile Eğitimi Semineri

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, 2015 yılında da eğitim programları ile personelinin gelişimine katkı da bulunmaya devam ediyor. Kartepe Belediyesi, tüm çalışanlarını hedef alan eğitim seminerlerinin bu yıl ki ilk etkinliğinde aile içi iletişim ele alındı. Belediye hizmet binası toplantı salonunda Aile Eğitimi Uzmanı Didem Korlu tarafından verilen eğitim seminerinde; Aile fertleri arasındaki iletişimde dikkat edilmesi gereken hususlar ele alındı. Sözsüz iletişimde verilebilecek olumsuz mesajların ilişkileri zedelediğinin anlatıldığı eğitimde etkili dinleme yöntemleri ve iletişimi engelleyen faktörler katılımcılarla paylaşıldı.

2015 yılındaki eğitim programları ile çalışanların iş hayatında başarıyı yakalamasının önceliğinin aile yaşamından geçtiği düşüncesinden hareket ettiklerini belirten Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, uygulamaya koydukları eğitim seminerlerinin yeni yılda çeşitlenerek devam edeceğini dile getirdiler.
Kaynak: İHA