Candan Erçetin, Beyaz'a öyle bir kapak yaptı ki...

Beyaz ve Candan Erçetin arasındaki izleyenleri kahkahaya boğan klipli atışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Candan Erçetin'e bir kliple yanıt veren Beyazıt'a, ünlü şarkıcının yanıtı ağır oldu.

Candan Erçetin, Beyaz'a öyle bir kapak yaptı ki...
Candan Erçetin, Beyaz'a öyle bir kapak yaptı ki...
Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'un geçen haftaki bölümüne konuk olan Candan Erçetin, klibini kullandığı Beyazıt Öztürk'e yine kendi şarkısıyla yanıt verdi.

BEYAZIT'A GÖZDAĞI VERDİ

Yanına Demet Akbağ, Saba Tümer, Gupse Özay, Esra Erol ve Derya Şensoy gibi ünlü bayanları da alan Candan Erçetin kadın dayanışması yaparken Beyazıt'a 'Bak tribün böyle olur' diye seslendi. Beyazıt'a göz dağı veren Erçetin' Dün kanalla görüştüm. Senin şovunun yerine belgesel koyacaklar. Daha da ısrar edersen maymuna çevirecekler.' sözleriyle Beyaz'a gönderme yaptı.

'R'LERİ SÖYLEYEMEN BEYAZ'A FENA KAPAK YAPTI

Candan Erçetin son olarak, 'R'leri söyleyemeyen Beyazıt'a 'Pır pır eder arılar. Birbirini kovalar. Sen önce bunu söyle' sözleriyle ağır bir göndermede bulundu.

AĞIR OLMUŞ...

Klibi izleyen Beyazıt 'Ağır olmuş. Gerçekten çok ağır olmuş. Ben belli bir edepte gidiyordum, ağır olmuş.' dedi.

NE OLMUŞTU?

-Beyaz ve Candan Erçetin'in sosyal medyada çok konuşulan şarklı atışmaları, ilk olarak Beyaz'ın Candan Erçetin'in “Git” şarkısına çektiği klip ile olmuştu!..


-Sonrasında, Candan Erçetin'den sürpriz geldi!.. Cevap niteliğinde çektiği klipte, Candan Erçetin yanında getirdiği kişilerle Beyaz Show stüdyosunu basıp eşyaları haczetti!..



-Beyaz'dan cevap gecikmedi ve meydan okudu: Götürdüğün eşyalar çizilmeden stüdyoya gelecek!


-Son yanıt ise Candan Erçetin'den geldi. Kadın dayanışması yapan Candan Erçetin  Beyazıt'a göz dağı verirken ' Dün kanalla görüştüm. Senin şovunun yerine belgesel koyacaklar. Daha da ısrar edersen maymuna çevirecekler.' sözleriyle Beyaz'a gönderme yaptı.


BEYAZ GAZETE