Yeni Yıl İçin Moral Depoladılar

Bütün bir yılı, ekip olarak yoğun çalışma temposu içinde geçiren bir çok kurum ve kuruluş çalışanı, yılbaşı gecesini de bir arada geçirmeyi tercih etti.

Yeni Yıl İçin Moral Depoladılar
Adana Avrupa Hospital Hastanesi yöneticileri, doktorları ve çalışanları da yılbaşı gecesini bir arada kutlayıp, yeni yıl için moral depoladı.
Uptown’da düzenlenen yılbaşı gecesine Adana Avrupa Hospital Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yaşar Ergören, Genel Direktör Dr. Cem Murat Bozok, doktorlar, aileleri ve hastane yönetimi bir araya geldi.

Adana Avrupa Hospital Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yaşar Ergören, yılbaşı gecesi yaptığı konuşmasında, ”Farklı organizasyonlar da doktorlarımız ve personelimiz ile sık sık bir araya geliyoruz. Yılbaşında da Avrupa Hospital ailesi olarak buluşmak çok daha keyif ve huzur veriyor. Güçlü ve kalabalık bir hekim kadromuz var, 2015 yılının tüm hekim arkadaşlarıma ve hastane personellerine hayırlı ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Pasta kesimi ve çekilişlerle devam eden yılbaşı gecesi, danslar, oyunlar ve çekilen halaylarla geç saatlere kadar sürdü.
Kaynak: İHA