Burhaniye’ De Başkan Uysal Engellilerle Yılbaşı Kutladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zihinsel Engelli Gençlerin yılbaşı kutlamasına Belediye Başkanı Necdet Uysal da katıldı.

Burhaniye’ De Başkan Uysal Engellilerle Yılbaşı Kutladı
Başkan Yardımcı Cemal Akkılınç ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem’in de hazır bulunduğu kutlamada büyük coşku yaşandı.
Burhaniye de, Zihinsel Engelliler Derneği’nin düzenlediği yılbaşı kutlamasında büyük coşku yaşandı. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına Başkan Necdet Uysal ile Başkan Yardımcı Cemal Akkılınç da katıldı.

Engelli gençlerin coşkularına ortak olan Uysal, teker teker gençlerin yılbaşını kutlarken, engellilere olan desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Velilerin hazırladığı yiyeceklerin yer aldığı sofraya engelli gençlerle birlikte oturan Uysal, gençler tarafından alkışlanırken, dernek başkanı ve belediye meclis üyesi Sevda Padem de, Başkan Uysal ve Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’a teşekkür etti. Engelli gençlere beceri kazandırmak için kurslar açtıklarını anlatan Sevde Padem, güzel bir gün yaşandığını söyledi.

Kutlamanın sonunda, Gençlik Merkezi Müdürü Ayfer Arıcan ve ekibine birer teşekkür belgesi veren Uysal, yeni yılın mutluluk ve sağlık getirmesini diledi.
Kaynak: İHA