Selçuk Ticaret Odası Festivali Sosyal Medyaya Taşıdı

46. Selçuk Efes Festivalinde Selçuk Ticaret Odası tarafından “Festival Ruhunu Yakala” sloganı ile sosyal medyada bir etkinlik gerçekleştirileceği duyuruldu.

Selçuk Ticaret Odası Festivali Sosyal Medyaya Taşıdı

Buna göre festivale katılan ziyaretçiler festival boyunca çektikleri fotoğrafları #selcukefesfestivali hastagiyle facebook, instagram ve twitter gibi sosyal mecralarda paylaşabilecekler. Bu kapsamda hastagde toplanan fotoğraflar değerlendirilerek Selçuk Ticaret Odası’nın 2015 yılı takviminde görsel olarak yer bulacak.
Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu, Selçuk’ta yaşayan gençlerin festival ruhunu yaşamalarının önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Oda olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe özellikle genç arkadaşlarımızın katılmasını bekliyoruz. Çünkü gençler olmadan Selçuk’un geleceği olamaz. Festivaller kentimize sahip çıkma, Selçuklu olma duygusunu yaşadığımız güzel zamanlardır. Bu etkinlikle hem festivalimizin tanıtılmasına katkıda bulunmak hem de gelecek kuşaklara festival ruhunu aktarmak istiyoruz. Etkinlikte paylaşılan fotoğraflardan festival ruhunu en iyi yansıtan kareleri de 2015 yılı takviminde değerlendireceğiz. Bütün yıla bu coşkuyu ve ruhu taşımak arzusuyla herkesi festival boyunca çektiği fotoğrafları #selcukefesfestivali etiketiyle sosyal medyada paylaşmaya davet ediyoruz.

Etkinliğe dair bilgi veren STO Başkanı Koray Yolcu “festival boyunca Odamızın önünde yer alan standımıza gelerek faaliyetlerimizle ve bu etkinliğimize ilişkin bilgileri detaylı olarak öğrenebilirsiniz” dedi.

Kaynak: İHA