5. Uluslararası Anadolu'ya Şükran Buluşmaları Festivali Sona Erdi

Hüyük ilçesine bağŸlı LJavuşŸ beldesinde 5'incisi düzenlenen "Uluslararası Anadolu'ya şžükran BuluşŸmaları Festivali" sona erdi.


LJavuşŸ beldesinde 5 gün boyunca devam eden etkinlik, birçok sanatçıyı bir araya getirdi. EtkinliğŸin son günü kapsamında yönetmen Biket İlhan'ın "Yarım Kalan Mucize" isimli sinema filmi izleyicilerle buluşŸtu. Festivalde daha önce konser veren 17 dilde şŸarkı seslendiren Kırımlı sanatçı Sevil Memetova genel istek üzerine ikinci kez sahne aldı.

Memetova konserinin ardından son olarak Grup Ayna sahne aldı. Ayna Grubu Solisti Güleryüz, burada yaptığŸı konuşŸmada, 6 gündür bulundukları Sonsuz şžükran Köyü'nde şŸahane bir tatil yaptıklarını belirtti.

Köyde çok güzel dostluklar kurduklarını ifade eden Güleryüz, "Sadece bir günlüğŸüne, üç günlüğŸüne, buraya gelen insanlar değŸiliz. Biz sizleri, bu köyü, kalbimizle çok seviyoruz. Biz sizlerle birlikte bir ömür bu köyde yaşŸamak istiyoruz doğŸrusu. Siz bizi istemeseniz de sevmeseniz de biz sizi çok seviyoruz" diye konuşŸtu.

Sonsuz şžükran Köyü DerneğŸi BaşŸkanı Mehmet TaşŸdiken sahneye çıkarak Güleryüz'ün seslendirdiğŸi son şŸarkıya eşŸlik etti. Festivale katılan sanatçılara teşŸekkür eden TaşŸdiken, "Güleryüz, Sonsuz şžükran Köyü için LJavuşŸ için festivalde inanılmaz gönülden ve çok büyük bir çabayla aylarca çalışŸtı. Onun için kendisine çok çok teşŸekkür ediyoruz" dedi.

 
Kaynak: AA