'Sanatçılar Köyü' İçin Klip Yapıldı

Sanatçı Erol Büyükburç, Konya'nın Hüyük ilçesinde sanatçılar için oluşturulan "Sonsuz Şükran Köyü"nün tanıtımı amacıyla yazdığı şiiri klip haline getirdi.


İlçeye bağlı Çavuş Mahallesinde bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Anadolu'ya Şükran Buluşmaları'na katılan Büyükburç, verdiği konserin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, klip hakkında bilgi verdi.

Sanatçıların mekanı olan Sonsuz Şükran Köyü'ne bu yıl beşinci kez geldiğini ifade eden Büyükburç, Anadolu'nun her köşesiyle, her haliyle güzel olduğunu söyledi.

Mehmet Taşdiken'in kurduğu "sanatçılar köyü" olarak bilinen yeni mekanının kendisinde duygusal yönden büyük bir gelişme sağladığını dile getiren Büyükburç, şöyle konuştu:

"O yüzden Sonsuz Şükran Köyü'nü kaleme alma mecburiyetinde hissettim kendimi. Güzel bir Şükran Köyü klibi yazdım. Ayrıca klip haline getirdik. Seslendirdim. Fon müziği de vardı. Tabi öyle afaki bir çalışma değil, kalıcılığı düşündük. Daha anlamlı, kalıcı olsun diye."

Büyükburç, Şükran Köyü'nün sanatçılar için özel bir mekan konumunda olduğunu, oksijeni bol olan bu yerde sanatçı arkadaşlarıyla buluşup biraraya gelmenin kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA