Muharrem İnce’nin 100 tane ‘oy’u kayboldu

CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, “Sandık başlarında adamı olmayan Muharrem İnce’nin 100 tane oyunun kaybolduğunu biliyorum.” dedi.

Muharrem İnce’nin 100 tane ‘oy’u kayboldu
Beyaz TV'de yayınlanan, Latif Şimşek moderatörlüğündeki 'Dinamit' programına konuk olan CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan, bugünkü CHP kurultayını değerlendirdi. Sayan, CHP kurultay seçimlerinde hile yapıldığını ve Muharrem İnce'nin oylarının çalındığını ima etti.

MUHARREM İNCE'NİN OYLARI KAYBOLDU

Latif Şimşek'in, “Kemal Kılıçdaroğlu'na imza verenlerin 200 küsürü Muharrem İnce'ye oy vermiş” sözleri üzerine Sayan, “Bakın orada hile de vardır, ben konuşmak istemiyorum. Ben o kongre seçimlerini daha önce yaşadığım için, sandık başlarında adamı olmayan Muharrem İnce'nin 100 tane oyunun da kaybolduğunu biliyorum. Bunu da iddia ediyorum” şeklinde konuştu.

EY KILIÇDAROĞLU! CHP'YE DE TÜRKİYE'YE DE YARAMAZSIN

Savcı Sayan, “Düne kadar masaya yumruğumu vuracağım, bu partide disiplinsizlik yapanları atacağım, bu partide artık duramayacaklar diyen Kılıçdaroğlu bugünkü 740 oyu görünce Sayın Muharrem İnce'yi yanına aldı, birlik beraberlik kurultayı demeye başladı. Kimse artık seninle yol arkadaşlığı yapmayacak. Girdiğin bütün seçimleri kaybetmişsin. CHP'nin delegeleri sana güvenemiyor ey Kılıçdaroğlu. Sen artık bundan sonra Türkiye'ye de CHP'ye de yarayamazsın.” ifadelerini kullandı.