Huzurlu İnşaat Teslimatlara Başladı

Huzurlu İnşaatın Türkiye Genelinde devam eden proje teslimatları Kırklareli’nde devam etti.

Huzurlu İnşaat Teslimatlara Başladı

İhlas Evleri Kırklareli 2’nci etap bahçesinde gerçekleşen anahtar teslim töreninde konuşan İhlas Evleri Kalite Danışmanı Muzaffer Birpınar yaptığı konuşmasında Türkiye genelinde Huzurlu İnşaatın binalarında yaptığı incelemelerde gördüğü kalitenin Kırklareli 2. etapta da aynı şekilde gördüğünü belirtti.

Huzurlu inşaatın kaliteden hiç ödün vermediğini söyleyen Birpınar, ev sahiplerine hayırlı olsun diyerek sözlerini tamamladı. Daha sonra konuşmak için kürsüye gelen İhlas Holding Trakya Bölge Müdürü Hakkı Dinç ‘’Aynası iştir kişinin lafına bakılmaz’’ diyerek Trakya ve Türkiye genelinde Huzurlu İnşaatın yaptığı ve yapacağı birçok proje olduğunu teslim ettiği tüm projeleri Kırklareli’de olduğu gibi önceden teslim edip daire sahiplerini sevindirdiğini söyledi.

Huzurlu İnşaatın genel prensibinin” yapacağın evi kendin oturacakmış gibi olduğunu” belirterek davetliler ve daire sahiplerine teşekkür edip sözlerini tamamladı

Son olarak kürsüye gelen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı çok sevinçli olduğunu Kırklareli 2. etabın yapılmasına vesile olan arsa sahiplerine mimarlara, mühendislere, belediye çalışanlarına, imar müdürlüğüne, fen işlerine, inşaatı gerçekleştiren personele ve ismini sayamadığım emeği geçen herkese teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı.

Kırklareli’nde 1. ve 2. etap olarak çok güzel bir bina bıraktıklarını söyleyen Bayram Bıyıklı Kırklareli’nde ki binaların 1. derece deprem bölgesiymiş gibi radya temel olarak inşa ettiklerini söyledi 2. etap hakkında bilgi veren Bayram Bıyıklı 40 daire ve 2 bloktan oluşan 2. etabı 1. sınıf malzemelerden inşa edildiğini kale duvarı gibi sağlam bir çevre duvarı olduğunu süs havuzu ve kamelyasıyla Kırklareli’nin sayılı sitelerinde biri olduğunu söyleyerek Bugüne kadar 15 projenin teslim edildiğini bugün 16. projenin teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Türkiye genelindeki projelerden de bahseden Bıyıklı İnşaatı devam eden 800 dairelik projelerin olduğunu 2014 yılı içerisinde 400 dairenin anahtarlarının teslim edileceğini belirtti.Bu yıl içerisinde Edirne 6 etapta 36 daire Edirne 7. etapta 12 daire Pınarhisar da 44 daire Uzunköprü de 44 daire, Boyabat, Manisa, Turgutlu, Samsun.3 etaplarında kısa sürede teslim edileceğinin müjdesini verdi. Bunların dışında 1250 dairelik arsa anlaşmalarının olduğunu bunun yaklaşık 700 dairesinin İstanbul Beylikdüzü’nde olduğunu söyleyen Bayram Bıyıklı projelerin devam ettiğini söyleyip tüm davetlilere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, İhlas Holding Trakya Bölge Müdürü Hakkı Dinç, İhtaş Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Anaç, İhlas Evleri Kalite danışmanı Muzaffer Birpınar, Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar,Huzurlu İnşaat Trakya Bölge Koordinatorleri Ahmet Tekin Erdem,Ahmet TUNÇ,İhlas Pazarlama ve Huzurlu İnşaat çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören sonrası daire sahiplerine anahtarları teslim edilip yemek ikram edildi

Kaynak: İHA