CHP kurultayında sonuç belli gibi

CHP kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu 944, Muharrem İnce ise 177 imza ile aday olunca sonuç da şimdiden belli oldu.

CHP kurultayında sonuç belli gibi
Kılıçdaroğlu 944, İnce 177 imzayla genel başkanlığa aday gösterildi. Bu rakamların ardından kurultayın sonucu da belli oldu gibi.
Kongre'nin bir spor salonu yerine Kongre merkezinde yapılması kargaşaya neden oldu. Salonda Genel Başkanlık için yarışan Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yan yana koltuklarda oturuyor. İki aday salona girdiğinde tokalaştı, sarıldı. Gazetecilerin bir kez daha görüntü almak istemeleri üzerine iki isim tekrar ayağa kalktı ve bir kez daha tokalaştı.

SALONDA KARGAŞA
Kurultay için delegeler hazirun defterini imzalayarak, salona girdiler. Kongre'nin bir spor salonu yerine Kongre merkezinde yaptırılması da kargaşaya neden oldu. Kongre'nin yapıldığı salona kısıtlı sayıda kişi alınınca, dışarda kalanlar uzun kuyruklar oluşturdular.
Bugün ve yarın yapılacak olağanüstü kurultay için ATO Congresium Merkezi'nin dışı ve içi de afiş ve pankartlarla donatıldı. Merkezin girişine ve kurultayın yapılacağı salona, 'Güçlü CHP, güçlü demokrasi, güçlü Türkiye' pankartları yerleştirildi. Partililer de sabahın erken saatlerinden itibaren merkeze gelmeye başladı.