Ah Neriman 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Sgow Tv ekranlarının yeni dizisi Ah Neriman 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Ah Neriman 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Ah Neriman 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ah Neriman Dizisi konusu:

Süreç Filmcilik imzalı, yeni sezon ekranının merakla beklenen dizisi Ah Neriman, yakında Show TV'de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Senaryosunu Rüya İşçileri'nin kaleme aldığı, Hatice Memiş'in yönetmenliğini üstlendiği, Show TV'nin yeni yayın dönemindeki en iddialı dizisi olan Ah Neriman'ın dördüncü tanıtımı bugün yayınlandı.

AH NERİMAN 1. TANITIM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Üç kızıyla beraber mutlu bir hayat sürdüren Neriman'ın en büyük sorunu yakında sünnet olacak torununa nasıl bir düğün yapacağıdır. Oysaki büyük bir felaket kapılarında beklemektedir. Henüz hayatlarının ne kadar değişeceğinin farkında değillerdir. Neriman ve kızları yeni hayatlarına nasıl tutunacak?

Süreç Filmcilik'in yapımcılığını üstlendiği Ah Neriman'da; Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin ve daha birçok isim rol alıyor.

Ah Neriman, yakında Show TV'de izleyicilerle buluşacak.