Vali Koca, Yol Çalışmalarını İnceledi

Karaman Valisi Murat Koca, Pınarbaşı-Yılangömü-Göcer-Aşağı Kızılca ve Yukarı Kızılca köy yollarında devam eden birinci kat asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Koca, Yol Çalışmalarını İnceledi

Vali Koca'nın yol incelemesine Ayrancı Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Erkan İsa Erat, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Ali Gülkaya da eşlik etti. Pınarbaşı köyünden Pamukdere mevkiine kadar 31 kilometrelik kısımda tamamlanan yol çalışmalarında Yukarı Kızılca köyüne kadar olan 16 kilometrelik kısımdaki çalışmalar Eylül ayı sonu itibariyle bitirilecektir. Yol incelemeleri esnasında Yukarı Kızılca köyünde yapılmakta olan ve tamamlanma aşamasına gelen öğretmen lojmanında da incelemelerde bulunan Vali Koca, burada okul öğretmenleri ve aileleri ile bir süre sohbet etti.

Yukarı Kızılca köyündeki programın ardından İl Özel İdaresine ait mobil konkasörün bulunduğu alana giderek çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Koca, daha sonra birkaç noktada yapımı devam eden Bucakkışla-Ermenek yolundaki çalışmaları da yerinde inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.
Kaynak: İHA