Beylikdüzü’nde 'Bulutsuzluk Özlemi' Rüzgarı

Türkiye'nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu, efsane grup Bulutsuzluk Özlemi Beylikdüzü'nü salladı.

Beylikdüzü’nde 'Bulutsuzluk Özlemi' Rüzgarı
Genç, yaşlı herkesin hep bir ağızdan söylediği şarkılar ile Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları'nda unutulmaz bir akşam yaşandı.
Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları bir efsaneyi ağırladı. Türkiye’nin ilk Türkçe sözlü alternatif rock grubu Bulutsuzluk Özlemi, Beylikdüzü'nde şarkılarını hep bir ağızdan söyletti. ‘Güney'e Giderken’, ‘Sadece Sen ve Ben’ gibi unutulmaz parçaları genç, yaşlı herkes Bulutsuzluk Özlemi ile birlikte seslendirdi. Yoğun kalabalık içerisinde, gençlerin çoğunlukta olduğu dikkat çekti. Grup, performanslarıyla büyük beğeni toplarken, gitar şovlarıyla da dinleyicilerden büyük alkış aldı. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda uzun süre sahnede kalan Bulutsuzluk Özlemi, Beylikdüzü halkına kaliteli müziğin keyfini yaşattı.

BAŞKAN, ŞARKILARA EŞİYLE EŞLİK ETTİ
Konserde efsane grubun şarkılarına eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte eşlik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, grubun performansını çok beğendiğini söyledi.

Sahneye çıkarak Grup Solisti Nejat Yavaşoğlu ve grup üyelerini tebrik eden Başkan İmamoğlu, “Önünüzde saygıyla eğilmekten başka bir şey söyleyemem, bizimle olduğunuz için çok teşekkürler” diyerek gruba etkinliğe özel bir tabak ve çiçek hediye etti.
Kaynak: İHA