Toroslar Belediyesi 5 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Malzemesi Dağıttı

İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Toroslar Belediyesi 5 Bin Öğrenciye Çanta ve Kırtasiye Malzemesi Dağıttı
Dağıtım törenine Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da katıldı.


Hüseyin Özer Merzeci ile Çukurova İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki malzeme dağıtımına katılan Başkan Tuna, amaçlarının öğrencilerin eğitim dönemlerini en iyi şekilde tamamlamalarını sağlamak olduğunu belirtti.

2014-2015 eğitim-öğretim sezonunun tüm eğitim camiasına, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Tuna, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını istedi. Toroslar Belediyesi olarak eğitime sundukları desteklerin yadsınamaz derecede olduğunu dile getiren Tuna, “Göreve geldiğimiz 11 yılda okul müdürleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi 55 bin öğrencimize kırtasiye malzemeleri ve çanta yardımında bulunduk. Eğitim bizim vazgeçilmez unsurumuzdur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetiştirilmesi önceliğimiz olmuştur. Bütün olumsuzlukları olumlu hale getirmenin tek yolunun da eğitimden geçtiğini bilen bir yanımız var. Bu anlamda eğitime verdiğimiz desteği hiç kimse yadsıyamaz. Bölgemizdeki okullaşma oranının çoğalması yönünde de atmış olduğumuz adımların gerçekten çok anlamlı ve önemli olduğunu düşünüyoruz. Toroslar Belediyesi olarak eğitime sunduğumuz katkılarımız artarak devam edecektir” dedi.

Başkan Tuna, çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımının ardından okul müdürleri ile öğretmenlerin ve öğrencilerin Kurban Bayramı’nı da kutladı.

Okul Müdürleri ise okullarına ve eğitime sunduğu katkılarından dolayı Başkan Hamit Tuna’ya teşekkür ederek, desteklerinin devamını dilediler.
Kaynak: İHA