Cepkask Firması Güvence Hizmeti Sunmaya Devam Ediyor

Aylardır beklenen IPhone 6 sonunda Türkiye’ye geldi.

Cepkask Firması Güvence Hizmeti Sunmaya Devam Ediyor
Ancak, yurt dışındaki dayanıklılık testlerinden geçemeyen IPhone 6 model telefonlar herhangi bir kaza sonucu kolayca kırılıp bükülebiliyor.
Türkiye’de ilk kez garanti kapsamı dışında kalan kullanıcı hatalarına karşı cep telefonlarını güvence altına alan Cepkask firması, Iphone 6’nın Türkiye’ye gelmesiyle Iphone 6 kullanıcılarını mağduriyetlerden kurtarmak için güvence hizmeti sunmaya başladı.

Kırılma, düşme, çarpma, sıvı teması, hırsızlık, gasp, kapkaç gibi olası hasarlara karşı IPhone 6 model telefonlarını koruma altına alan Cepkask firması, kullanıcıların online olarak da www.ekask.com.tr adresinden güvence hizmet paketi başvurusu yapabileceklerini açıkladı.

Online başvuru işleminde kolayca güvence hizmet paketi alabileceklerini söyleyen Cepkask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, “Yıllık 100 TL’den başlayan fiyatla kullanıcıların özenerek aldıkları IPhone 6 modellerini 1 yıllık Cepkask güvence hizmet paketiyle koruyabilirler. Kullanıcıları bu tür mağduriyetlerden korumak için yaklaşık 10 yıldır bu hizmeti veriyoruz” dedi.

Online yapılan başvuru sırasında www.ekask.com.tr adresinden “Cepkask” butonunu tıklayıp ürün seçenekleri arasında telefonunun kategorisini seçip yıllık güvence paketlerini alabileceklerini belirten Tayfun Gülgeç, şöyle konuştu: “Hassas yapılı ve şık tasarımlı IPhone 6 model tutkunlarına mağduriyet yaşamamaları için özel güvence paketi hazırladık. Özenle ve oldukça da pahalıya alınan IPhone 6 model telefonlar alındığı gün kırılsın, ekranı çatlasın istemiyoruz. Kullanıcıların mağduriyetlerinde önleyici rol üstlenerek onları korumak istiyoruz.”
Yurt dışından getirilip hiçbir garantisi olmayan IPhone 6 modellerine de güvence hizmet paketi sunduklarını söyleyen Tayfun Gülgeç, üretici garantisini aşan bir hizmetle kullanıcıları her türlü külfetten korumayı amaçladıklarını belirtti.

Piyasaya sürüldüğü ilk gün dört milyonu aşkın siparişi olan IPhone 6 model telefonların güvence hizmet paketi başvurusu online olarak alındığı gibi herhangi bir Cepkask bayisinden de satın alınabiliyor.
Kaynak: İHA