Pazaryeri Ülkü Ocakları'nda Görev Değişimi

Pazaryeri Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Özçalık, görevini Ender Metin'e devretti.

Pazaryeri MHP İlçe Başkanı Mustafa İsmail ve yönetim kurulu üyeleri, il genel meclisi üyesi Haluk Filizli, Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Çakır, Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanı Orhan Kutlu ile üyelerin katıldığı törende Özçalık, görevini Ender'e devretti.
Çakır, göreve getirilen Metin'in görevini en iyi şekilde yürüteceğini ve bayrağı daha yükseklere taşıyacağını ifade ederek, başarılar diledi.
Metin de kutsal görevi kendisine layık görenlere teşekkür ederek, "Hiçbir zaman koltuk sevdasında olmadım, bayrağımızın dalgalanması için başkan da olurum nefer de. Ülkemiz her geçen gün daha kötü durumlara çekilmektedir. Biz üç kıtaya hükmetmiş, her bir noktasında adaleti savunmuş, hiç bir zaman savaştan kaçmamış ama önceliği barışa vermiş ataların torunlarıyız. Bu başarıları kimseyi ayırmadan kazanmışız. Ama şimdilerde barış süreci adı altında askerlerimiz zor durumda bırakılıyor, taşlanıyor, bayrağımız gönderden indiriliyor ve bunun adına açılım diyorlar" diye konuştu.

Özçalık ise Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim'i öperek İl Başkanı Çakır'a, teslim etti. Çakır da teslim aldığı emaneti Metin'e verdi. Tören, ülkücü yemininin yapılmasıyla sona erdi.
Kaynak: AA