Derince Sırrıpaşa Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

Derince Belediyesi yeşilin tüm güzelliklerini gözler önüne sermek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Sırrıpaşa mahallesinde sürdürdüğü park çalışmasında sona geldi.

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Yeni Parkına Kavuşuyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbahar döneminde de çalışmalarını ara vermeden yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mesire alanları ve parklarıyla yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince’deki son düzenleme Sırrıpaşa mahallesinde gerçekleşti. Kış mevsimi öncesinde çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sırrıpaşa mahallesi Uzunoğlu sokaktaki düzenlemelerle birlikte bölgeye çok şık bir park kazandırdı.

Derince Belediyesi ekipleri tarafından Uzunoğlu sokakta yer alan bölgeye yapılan çalışmalar çerçevesinde, parkın peyzaj düzenlemesi yapıldı. İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve piknik masalarının da yer aldığı parkta ayrıca ağaçlandırma çalışmaları da yapılıyor. Belediye ekipleri parkın bulunduğu alana çim ekimi, leylandi, çınar, mavi çam, gül ve erik ağacı dikti. Mahalle sakinleri de bölgeye kazandırılan bu şık park nedeniyle başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, yetkililere teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA