Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'dan Şehidin Ailesine Ziyaret

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya müdahale için giden emniyet personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan 3 özel harekat polisinden Eyüp Emre Kan'ın babasına taziye ziyaretinde bulundu

Elazığ'da yapılacak 11 tesisin temel atma töreni için kente gelen Eroğlu, törenin ardından Abdullahpaşa Mahallesi'nde bulunan Rıfat Kan'ın evine geçti.
Kan tarafından kapıda karşılanan Eroğlu, başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretinde Eroğlu'na Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ ve İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek eşlik etti.
Ziyaretin ardından havalimanına geçen Eroğlu, Koçak ve Yanılmaz ile Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünün taşınmasıyla ilgili ön protokol imzaladı.
Eroğlu, daha sonra uçakla Ankara'ya hareket etti.
Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına dün düzenlenen saldırıya müdahale için giden emniyet personelini taşıyan zırhlı aracın devrilmesi sonucu, özel harekat polisleri Eyüp Emre Kan, Fatih Sağır ve Mustafa Arslan şehit olmuş, polisler Ramazan Sancaktar, İlhan Çakırcıoğlu ve Mustafa Kızılay yaralanmıştı.

Kaynak: AA