Kızıltepe’de Mkmm Toplantısı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Mardin küçük Millet Meclisi (MkMM) toplantısı yapıldı.

Kızıltepe’de Mkmm Toplantısı

Toplantıya Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, ilçenin sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediyeden temsilcisi ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan MkMM Başkanı Mehmet Şerif Öter, bu toplantılara her kesinden temsilcilerin katılmasını arzu ettiklerini söyledi.

Öter, "Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin bu toplantılarımıza katılıp kendi görüşlerini burada belirtmelerini istiyoruz. Burada memleketimizin, ilimizin, ilçemizin sorunlarının giderilmesi, çözüme kavuşması noktasında bir araya gelmek istiyoruz. Bu sorunlarımızı burada gündeme getirip daha sonra çözümü için meclise göndereceğiz. Daha önceki toplantılarımızda Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi, elektrik sorunu, Soma’daki maden faciası, yol trafik problemi ve bir çok sorunu tartıştık. Çözümü için gerekli çabayı gösterdik bundan sonra da göstereceğiz" dedi

Toplantıya katılan Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, toplumun taleplerine, ihtiyaçlarına, sıkıntılarına duyarsız kalan bir siyasi anlayışın akıbetinin tabela partisi olduğunu söyledi.

Akdağ, "Kızltepe'yi cidden önemsiyorum. Bir çok şey yapıldı daha yapılacak çok şey olduğuna da inanıyorum" diye konuştu

Kaynak: İHA