Kar-mek Kayıtları Başladı

Kartepe Belediyesi’nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nın (KAR-MEK) 2014-2015 yeni eğitim öğretim dönemi kayıtları başladı.

Kar-mek Kayıtları Başladı

“İçindeki Yeteneği Farket” sloganı ile yediden yetmiş yediye tüm ilçe halkına yeni beceriler kazandırmayı amaçlayan KAR-MEK, yeni dönem için kayıtları almaya başladı.

Yeni eğitim döneminde kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, belediye hizmet binalarına, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne ve muhtarlıklara başvurmaları gerekiyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçe halkının sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl da 26 noktada 38 farklı branşta KAR-MEK Kurs Merkezleri’nde Kartepeli bayanları buluşturmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kartepeliler 2 fotoğraf, diploma fotokopisi, ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi ile belediye hizmet binası ve zabıta birimlerinden temin edecekleri başvuru formlarını doldurarak kurslara kayıt yaptırabilecekler.

KAR-MEK kursları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 33 73 nolu Çözüm Masası telefonu yanı sıra Kültür Müdürlüğü’nün 353 38 69 nolu telefonundan ayrıntılı bilgi alabilecekler.
Kaynak: İHA