Karatay'da Ak Parti 39. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatının 39. Danışma Meclis Toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Sedirler Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda, 30 Mart yerel seçimler ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Karatay'ın elde ettiği başarı ve teşkilat çalışmalarının önemine değindi.
Alınan başarıda tüm parti mensuplarının, belediye meclis üyelerinin, belediye başkanı ve il yönetiminin büyük emeği olduğunu belirten Genç, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yeni sürece girdiklerini vurgulayan Genç, önümüzdeki günlerde genel kurul yapılacağını ve Karatay olarak bu süreci en iyi şekilde götüreceklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ise gerek mahalli seçimlerde gerekse 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılan gayretlerden dolayı Karatay teşkilatına teşekkür etti.
Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar sergilediklerini dile getiren Sorgun, ayrıca Genel Kurul sürecinde her konuda parti mensuplarının dikkatli olmalarını istedi.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de teşkilat mensuplarını 2014 yılı yatırımları ve yeni bağlanan mahallelere yapılan çalışmalar hakkında slayt eşliğinde bilgilendirdi.
Karatay'a Sağlık Bakanlığı tarafından bin 80 yataklı Şehir Hastanesinin yakın zamanda yapımına başlanacağının müjdesini veren Hançerli, şunları kaydetti:
"965 bin metrekare alan üzerinde kurulacak bu hastanenin belli bir sürecin ardından 3 bin yataklı olmasını bekliyoruz. Mevlana civarı Kentsel Dönüşüm alanı için düşünülen proje son şeklini aldı. 230 bin metrekarelik alanda yapılacak proje kapsamında yeşil alanlar, ticari alanlar, oteller ve bin dairelik toplu konut ve Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortaklaşa yapacağı Kent Müzesi yer alıyor. 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından yeni bağlanan her mahalleye kauçuk tabanlı çocuk oyun gurubu, 5 metrekare ve 10 metreküplük tatlı su depolarının yerleşimi, çöp konteynerleri, asfaltlama çalışmaları ve yeşil alan çalışmaları yapıldı."
Kaynak: AA