Ordu’da Ulaşılamayan Yer Kalmıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu’da Ulaşılamayan Yer Kalmıyor
Toplam 4 bölgede sürdürülen çalışmalar kapsamında ekiplerini seferber eden Büyükşehir, ikinci bölgedeki 4 ilçede yol bakım ve onarımlarının yanı sıra asfalt uygulamasına da devam ediyor.
İkinci bölgede bulunan Fatsa, Kumru, Korgan ve Çatalpınar ilçelerinde tesviye’den stabilize yola, hendek temizliğinden asfalt uygulamasına kadar birçok konuda çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, kilometrelerce yolu sağlıklı bir yapıya kavuşturarak vatandaşların ulaşım sorunlarına çözüm oluşturuyor.

Uzun yıllardır hizmet veren bağlantı yollarında asfalt programlarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bunun yanı sıra hendek temizliği, reglaj ve genişletme çalışmalarını da yürütüyor. Diğer taraftan asfalt uygulaması yapılacak olan bölgelerde alt yapıyı hazır hale getirmeye çalışan Büyükşehir ekipleri, filler malzeme serme ve sıkıştırma işlemine de ara vermeden devam ediyor.

KİLOMETRELERCE YOL ELDEN GEÇİYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi ikinci bölgede yer alan ilçelerde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Fatsa ilçesi Örencik Mahallesi-Karayolu bağlantı yolunda 304 m3 asfalt mucır nakli tamamlanarak 3 km astarlama çalışması yapıldı. Yapımı planlanan asfalt mahalle yollarına (Sazcılar-Yeşiltepe Grup yolu) 1.8 km filler malzeme serme, sıkıştırma ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Kumru ilçesi: Erikçeli-Çatılı-Şenyurt-Karacalar mahalleleri grup yolunda 1 km asfalt temel malzeme serme ve sıkıştırma çalışmaları tamamlanırken 7.5 km astar çalışması yapıldı. Yukarı Damlalı-Fatih mahalleleri grup yolunda 5 km ve Ortaçokdeğirmen-Kürt mahalle yolunda 3 km greyderle bakım kanal temizleme çalışmaları yapıldı.

Korgan ilçesi: Yeşilalan mahale yolunda 1.0 km stabilize yol çalışması, Korgan-Tepealan mahalle yolunda 7 km, Soğukpınar mahalle yolunda 4 km, Yeşildere mahalle yolunda 4 km kanal temizleme ve greyderli bakım çalışmaları gerçekleştirilirken, Çatalpınar ilçesi Ortaköy mahalle yolunda 3 km ve Elmaköy mahalle yolunda 1 km reglaj ve iyileştirme çalışmaları, Gündoğdu-Işıktepe mahalle bağlantı yolunda 0.3 km dozer tesviye (dinamitle patlatma) çalışmalarına yapıldı. Bu güzergahta çalışmalar devam ediyor.
Kaynak: İHA