Optimum’da Konser Keyfi

Genç ve başarılı yıldız Gülçin Ergül özel repertuarı ve renkli sahnesi ile Optimum’da hayranlarına müzik ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

Optimum’da Konser Keyfi
Farklı tarzı ile genç yaşta müzik sektöründe başarılı çalışmalara imza atan genç yıldız, 20 Eylül Cumartesi günü saat 18.00’de Optimum’da sevenleri ile buluşacak.
Özel orkestrası eşliğinde Optimum’daakustik konser verecek olan Gülçin Ergül, İzmir’de hayranları ile hasret giderecek. Genç yıldız,konserinde hem kendi şarkılarını hem de sevilen yerli ve yabancı şarkıları seslendirecek.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü’nde ortaöğrenimini bitiren Gülçin Ergül, yükseköğrenimi de aynı okulun Modern Dans Bölümü’nden mezun olarak tamamladı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra müzik çalışmalarını solo olarak devam ettiren Gülçin Ergül Bravo, Yastıklara Sarılıp Yatar mıydın ve Ara ara isimli şarkılarından oluşan “Bravo” isimli bir maksi single çıkardı. 20 Eylül Cumartesi günü etkileyici bir performans sergileyecek olan Gülçin Ergül, tüm müzikseverleri Optimum Outlet’e davet etti.
Kaynak: İHA