Nazlıaka Gökçek’le canlı yayına çıkarsa size birer takım elbise alırım

Latif Şimşek katıldığı bir TV programında Mustafa Balbay ve Şaban Sevinç’e, “Aylin Nazlıaka Melih Gökçek’le canlı yayına katılırsa size birer takım elbise alacağım” dedi.

Nazlıaka Gökçek’le canlı yayına çıkarsa size birer takım elbise alırım
Halk TV'de yayınlanan Şaban Sevinç'in sunduğu “Basın Koridoru” adlı programa CHP Milletvekili Mustafa Balbay ve Latif Şimşek konuk olarak katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve CHP milletvekili Aylin Nazlıaka ise telefonla bağlandı.

Ankara'nın suyuyla ilgili iddialara cevap vermek için önce Melih Gökçek yayına bağlandı. Programın sunucusu Şaban Sevinç Melih Gökçek'e, Aylin Nazlıaka ile birlikte canlı yayında kendisinin modoratörlüğünü yapacağı bir programa katılmasını istedi. Gökçek katılmayı kabul etti.

Bunun üzerine Latif Şimşek Aylin Nazlıaka Melih Gökçek'le birlikte canlı yayına katılsın size birer takım elbise alacağım dedi.

Daha sonra telefonla yayına bağlanan Aylin Nazlıaka'ya Latif Şimşek, “Melih Gökçek'le yayına çıkacak mısınız?” sorusunu yöneltmesi üzerine Nazlıaka lafı değiştirerek cevap vermekten kaçındı