Kemaliye Kaymakam’ı Öztürk’e Veda Yemeği

Kemaliyeli halkı tarafından İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakamlar Kararnamesi ile Siirt'in Şirvan İlçesi Kaymakamlığı'na atanan Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk'ün onuruna veda yemeği verildi.

Kemaliye Kaymakam’ı Öztürk’e Veda Yemeği

Kemaliye Kaymakamlığına ait Spor Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk, İliç Kaymakamı Sedat Ateş, Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Ergüden, sivil toplum örgüt başkanları, köy muhtarları ve çok sayıda Kemaliyeli katıldı.

Onuruna düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk ,Kemaliye'de yaşayan vatandaşlara görev süresi boyunca layık olmaya çalıştığını dile getirerek "Bu aziz vatan toprağında devleti en iyi şekilde temsil etme ve Kemaliyelilere en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Görev sürem boyunca kimseyi İncitmedim kırmadım hiç kimseye tepeden bakmadım. İnsani esas alan bir yönetim anlayışının gereği olarak her zaman sizlere yakın olmaya ve sizlerin sorunlarını çözme gayreti içerisinde oldum. Sadece makam kapısını değil aynı zamanda gönül kapımı da açtım ve hizmet almak için gelen vatandaşları saatlerce kapıda bekletmedim kısacası protokol kaymakamı olmama gayreti içerisinde olmaya çalıştım. Tek gayemiz sizlerin teveccühü ve Allah rızası.Görev sürem boyunca yanlış insanlarla yanlış işlerle olmadım. Devletin bize fakir fukara ve yetimlere hizmet etmek için gönderdiği imkanları birilerin menfaatine borçlarını ödeme aracı olarak kullanmasına imkan vermedim. Yetimin, devletin hakkını korumanın kaymakamlığın itibarını yükseltmenin vicdanı rahatlığıyla gidiyorum.Devletimize milletimize hizmet etme gayesiyle çıkmış olduğumuz bu yolda hiç şüphesiz ki makamlar baki kişiler gelip geçicidir. Ben Kemaliye de çalışmanın herkese nasip olmayacağına ve Burada çalışmanın bir şeref ve onur olduğunu asla unutmayacağım. Ben Kemaliye'nin heybetli dağlarını zamana meydan okuyan konuklarını muhteşem doğasını köylerini gönül sofrasını açan aydın çalışkan misafirperver insanlarını bana her zaman dua eden nenelerimin, dedelerimin duaların asla unutmayacağım.Bir yandan Kemaliye den ayrılmanın hüznünü yaşarken diğer taraftan burada kalıcı dostluklar kurmanın mutluluğu ile Kemaliye'den ayrılıyorum. Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse onu bir daha görmeden ölmezmiş hepiniz Allah'a emanet olun hakkınızı helal edin." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Kemaliye Kaymakamı Mehmet Öztürk’e çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kaynak: İHA